20 april 2024
måndag, 23 september 2019 10:12

Hanna Palmgren, ny chef på Strategisk Arkitektur

Skrivet av 

 

 

 

Rekryteringen av Hanna Palmgren (bilden) innebär att hon har utsetts som teamansvarig för Strategisk Arkitekturs team Stadsutveckling & Bostad och hon blir en del i Strategisk Arkitekturs ledningsgrupp.

Hanna Palmgren är arkitekt SAR/MSA, utbildad på KTH i Stockholm och Goldsmiths, London. Hon kommer närmast från Alessandro Ripellino Arkitekter där hon under de senaste fyra åren har arbetat som biträdande kontorschef och arkitekt. Hon har tidigare arbetat som kontorschef på Utopia, som arkitekt på Michael Trentham Architects i London och på HMXW. Hon har även en bakgrund som lärare på KTH.


– Hanna Palmgrens erfarenhet av ledarskap i kombination med ett starkt fokus på kvalitet och gedigna kunskaper inom stadsutveckling och bostad kommer att vara viktiga komponenter i Strategisk Arkitekturs pågående utveckling och tillväxt. Ledningsgruppen och jag ser fram emot att välkomna Hanna och att ha ett nära samarbete framåt för att stärka vår position på marknaden, säger Johanna Munck af Rosenschöld, vd för Strategisk Arkitektur.

– Jag ser fram emot att utveckla alla engagerade medarbetare och att tillsammans stärka arkitekturen och projekten ytterligare genom värdeskapande processer i nära dialog med kunderna, säger Hanna Palmgren.


Hanna Palmgren tillträder i rollen som teamansvarig 1 oktober 2019. Hon efterträder då Jan Ytterborn, som fortsätter i rollen som kundansvarig/affärsområdesansvarig för Stadsutveckling och han är fortsatt partner i Strategisk Arkitektur.