3 juni 2020
fredag, 20 september 2019 10:48

Conny Segerdahl lämnar Serneke för Skeppsviken

Skrivet av 

 

 

 

Skeppsviken Bygg i Göteborg AB gör ytterligare en förstärkning på kort tid. Conny Segerdahl (bilden) har valt att ansluta sig till Skeppsvikens nya satsning. Han lämnar närmast sin tjänst som platschef på speciella projekt på Serneke Bygg AB. Han tillträdde sin tjänst på Skeppsviken den 1 september.

– Skeppsviken är ett spännande bolag, numera också med ett gäng jag arbetat tillsammans med i många år. Det ska bli spännande att vara en del av bolagets fortsatta utveckling, säger Conny Segerdahl.

– Conny är en klippa och det är få som kan mäta sig med honom, både som platschef men också som människa. Conny kommer med sin erfarenhet hjälpa till att vidareutveckla produktionsverksamheten och vara ett seniort stöd till Platschefer i bolaget. Conny har varit platschef på både stora komplexa projekt som rioritet Serneke Arena och Karlatornet, men har också erfarenhet från bostäder och industri. Vi har arbetat tätt tillsammans i många år och känner varandra väldigt väl, därför är det oerhört glädjande att Conny väljer att ansluta till oss på Skeppsviken, säger Nikola Jovetic, arbetschef på Skeppsviken Bygg i Göteborg.