31 maj 2020
tisdag, 17 september 2019 09:27

Diös utvecklar lokaler åt TV4 i Sundsvall

Skrivet av 

 

Diös fastighet Fryshuset 2 på Nya Hamngatan 12 i centrala Sundsvall omfattar cirka 6.000 kvm. Fastigheten är nu fullt uthyrd sedan TV4 dubblar sina lokalytor.Nu påbörjar Diös utvecklingen av TV4:s nya lokaler på Nya Hamngatan 12 i centrala Sundsvall. Fastigheten är, i samband med tv-bolagets expandering, fortsatt fullt uthyrd och består av en mix av hyresgäster inom bank, finans, energi och mäkleri. De nya lokalerna,  omfattande cirka 6.000 kvm beräknas stå klara i december.


Vi är jätteglada att TV4 dubblar sina ytor i vår populära fastighet på Nya Hamngatan. Fastigheten ligger nära grönområden och har utsikt över havet. Nu utvecklar vi de nya lokalerna med moderna kontorslösningar och mötesmiljöer till inflyttning i december, säger Anna Dahlgren, förvaltare för Diös.

 

– TV4 har haft en kontinuerlig dialog med Diös om vårt ökade lokalbehov vilket har gjort att vi snart kan flytta in i toppmoderna lokaler som är anpassade efter vår verksamhet. Vår läge är strategiskt bra för oss och vi är ett aktivt bolag som nyttjar utemiljön till olika aktiviteter och sammankomster så vi ser mycket fram emot invigning av de nya lokalerna, säger Lena Hamrin, chef reklamplaneringen Sundsvall, TV4.