31 maj 2020
måndag, 16 september 2019 15:02

Randviken bygger äldreboende vid Slagsta strand

Skrivet av 

 

Vardagas och Randvikens villa Slagsta strand kommer att vara en del av det nya området vid Slagsta strand, som beräknas få mellan 600-850 bostäder, förskola, vårdboende och stadsdelspark.

.Vardaga och Randviken Fastigheter bygger nytt äldreboende vid Slagsta strand, Botkyrka. Äldreboendet får namnet Villa Slagsta strand och kommer vara en del av det nya bostadsområdet vid Slagsta strand, ett sjö- och naturnära område vid Mälaren.

 

– Vi är mycket glada över att kunna erbjuda ett nytt, hemtrevligt och funktionellt äldreboende i Botkyrka. Villa Slagsta strand blir en del av en nytt spännande bostadsområde som är vackert beläget nära vattnet, säger Ulla Tansen, affärsområdeschef Vardaga.

 

Invändigt kommer boendet att inredas enligt Vardagas prisbelönta boendekoncept. Inredningen kombinerar funktion med nordisk design och skapar en hemtrevlig, ombonad och funktionell boendemiljö. Varje avdelning är utrustat med ett eget kök där man tillagar och färdigställer måltider och där de boende kan delta i förberedelserna.

 

Byggherre är Randviken Fastigheter. Öppning är beräknad till 2021. Fastigheten kommer att uppföras enligt Miljöbyggnad Silver vilket är i linje med Randvikens strategi och fokus att ha ett tydligt miljötänk.

 

– Slagsta är ett fantastiskt läge och ett för Randviken viktigt område att utveckla på ett ansvarsfullt och bra sätt. Vi är oerhört glada att Vardaga valt att etablera sig hos oss, de blir en viktig del i området för att skapa en bredd i det totala erbjudandet vi vill skapa i Slagsta, säger Tobias Emanuelsson, vd för Randviken.

 

Villa Slagsta strand kommer att vara en del av det nya området vid Slagsta strand, som beräknas få mellan 600-850 bostäder, förskola, vårdboende och stadsdelspark.