22 februari 2020
måndag, 09 september 2019 14:43

Colliers utökar inom Retail och Corporate Solutions

Skrivet av 

 

 

 

Rekryteringen av Marie Ryding (bilden t v) och Heidi Chard (bilden t h) innebär att Colliers International får två nya medarbetare till kontoret i Stockholm. Marie Ryding ansluter till affärsområdet Retail som Associate. Hon är utbildad fastighetsmäklare och hon  har de senaste åren arbetat på Retail & Properties med etablering och avveckling. Colliers Retail-team består nu av Hanna Strand, Pia Markwall Toyne och Marie Ryding.

Till affärsområdet Corporate Solutions har Heidi Chard anställts som Associate Director.
Hon har en gedigen erfarenhet och kunskap om fastighetsmarknaden och har en bakgrund som kontorschef på mäklarbyrå. Senast kommer Heidi Chard  från Huddinge kommun där hon haft ansvar för lokalförsörjningsfrågor. Hon har även en examen i fastighetsvetenskap.

Dan Törnsten,
CEO för Colliers Sverige, säger:
– Colliers har en stark tillväxt både i Sverige och internationellt och för att möta marknadens efterfrågan har vi nu rekryterat ytterligare två medarbetare. Vi ser ett ökat behov av tjänster inom Retail och Corporate Solutions. Båda affärsområdena har stor potential att växa ytterligare och vi ser fram emot vad våra team kan skapa för spännande möjligheter på marknaden.