28 maj 2020
torsdag, 08 augusti 2019 15:36

Skandia Fastigheter räddar köpare med Bohållplats

Skrivet av 

 

Fabriksparken längs Löfströms Allé i Sundbyberg påbörjades 2016, och inflyttning har påbörjats i den första etappens 150 bostadsrätter. Stadskänslan i Fabriksparken är tydlig med en känsla av parkmiljö som hämtas från den intilliggande Marabouparken. Grönska, umgänge och matlagning är fokus i projektet och i samarbete med Tareq Taylor har en gemensam trädgård skapats, med växthus, utekök och platser för avkoppling.

 


Det är ett av de största orosmomenten vid bostadsaffärer – att frånträdet ska inträffa före tillträdet och man står utan någonstans att bo. I det framväxande området Fabriksparken, mitt i Sundbyberg, har Skandia Fastigheter hittat en lösning på problemet.

 

Med Bohållplats kan köparen sälja sin nuvarande bostad och får sedan direkt hyra en helt ny, färdigmöblerad lägenhet i området tills den nya bostaden är inflyttningsklar – en räddare i nöden och en chans att få lära känna sitt nya område på förhand.

 

– Det här är en produkt som fyller ett minst sagt skriande behov, men som hittills varit svår att realisera. Som en mångsidig fastighetsägare och -utvecklare, bland annat med både hyresrätter och bostadsrätter i vår repertoar, känns det helt rätt att vara först ut på marknaden med att erbjuda Bohållplatser, säger Markus Pfister, fastighetschef på Skandia Fastigheter.

 

Inredningsarkitekten Fredrik von Schewen, som tillsammans med kocken Tareq Taylor har varit med och utformat bostäderna i Fabriksparken, har även inrett de nya bohållplatserna. Utgångspunkten har varit god kvalitet och en bas som passar de flesta: bra förvaringsutrymmen, välplanerade badrum och sociala kök.

 

Skandia Fastigheter utvecklar nu Fabriksparken till en hållbar och inspirerande stadsdel, i hjärtat av Sundbyberg, med bostäder, kontor, handel och service. Förnyelsen av området längs Löfströms Allé påbörjades 2016, och inflyttning har nu påbörjats i den första etappens 150 bostadsrätter.