3 juni 2020
måndag, 10 juni 2019 11:04

Christoffer Bööj, ny affärsutvecklare på Catena

Skrivet av 

 


 

Rekryteringen av Christoffer Bööj (bilden) som ny affärsutvecklare på Catena – innebär en central roll med stor fokus på nya affärer och projektutveckling som direkt stöttar Catenas fortsatta tillväxtstrategi.

 

Christoffer Bööj kommer senast från en tjänst som Branch Manager på Goldbeck Scandinavia där han ansvarat för att bygga upp bolaget på den skandinaviska marknaden. Innan dess har han haft flera roller i Logistics Contractor inom bland annat affärs- och fastighetsutveckling. I sin nya roll som affärsutvecklare på Catena blir hans huvudsakliga uppdrag att initiera, genomföra affärer och transaktioner av fastigheter samt driva projektutveckling – främst i regionerna Malmö, Helsingborg, Göteborg och Jönköping.

 

– Det är med glädje vi välkomnar Christoffer som med sin gedigna bakgrund och en god förmåga att bygga långsiktiga relationer med kunder och samarbetspartners ger oss ännu bättre förutsättningar att fortsätta utvecklas i enlighet med våra höga ambitioner, säger Catenas vd Benny Thögersen.

 

Christoffer Bööj tillträder tjänsten den 1 september i år.