19 september 2019
fredag, 17 maj 2019 11:04

Profi stärker sin organisation

Skrivet av 

 

 

 

 

Mathias Björkman, Susanne Essehorn och Klas Modin får nya roller i Profi.Profi Fastigheter stärker sin fastighetsorganisation i samband med att Susanne Essehorn utses till fastighetschef, Mathias Björkman till chef för Aktiv förvaltning och Klas Modin till chef för Affärsutveckling.

I sin nya roll får Susanne Essehorn utökat ansvar i och med att Profi samlar affärsområdena för Aktiv förvaltning och Affärsutveckling i en organisation tillsammans med strategisk uthyrning. Essehorn började nyligen började på Profi och har lång och gedigen erfarenhet av fastighetsbranschen, bland annat från Klövern, Sagax och GE Real Estate.

Mathias Björkman
, som samtidigt blir chef för Aktiv förvaltning, är idag senior förvaltare på Profi med ansvar för bolagets bestånd i Kista, medan Klas Modin, ny chef för Affärsutveckling, för närvarande är ansvarig för Profis projektutveckling. De båda tar även plats i Profi Fastighets ledningsgrupp.

– Att kunna ge duktiga medarbetare möjligheten att växa inom bolaget, vara kulturbärare och axla ett större ansvar är oerhört tillfredställande. Genom att samla hela vårt fastighetserbjudande i en organisation med Susanne som chef stärker vi ytterligare vår förvaltnings- och utvecklingsaffär både strategiskt och operationellt, säger Thomas Sipos, vd för Profi.

– Det känns jättekul att få ett utökat ansvar och att tillsammans med Mathias och Klas bygga Profis fastighetsorganisation starkare inför framtiden. Vi har många spännande projekt och initiativ mellan de olika affärsområdena, som också innebär att vi kommer att addera ytterligare kompetenser till organisationen, säger Susanne Essehorn.