19 april 2024
fredag, 26 april 2019 13:52

Profi Fastigheter hyr ut 1.200 kvm i Bredden

Skrivet av 

 

Bredden, tidigare InfraCity, är beläget utmed E4:an mellan Stockholm och Arlanda, och omfattar närmare 200.000 kvm kontor och handel. Idag arbetar cirka 3.000 personer i Bredden.


 

Profi Fastigheter hyr ut 1.200 kvm butikslokaler till In & Finn i Bredden. Etableringen av In & Finn kompletterar och stärker Breddens utbud inom segmenten hem och inredning. Tillträde sker under augusti 2019.

 

Heminredningskedjan In & Finn växer och etablerar sin elfte butik i Stockholmsområdet i Profis fastighet med bästa skyltläge på Breddens östra sida av E4.

 

Erik Löfberg, chef aktiv förvaltning på Profi, säger:

– Vi är givetvis mycket glada att välkomna In & Finn till Bredden. Uthyrningen ligger helt i linje med vår strategi att skapa norra Stockholms starkaste kluster inom segmentet hem, fritid och bygg. I och med att vi nu har brist på handelsytor i Bredden arbetar vi aktivt med utveckling av beståndet för att skapa ytterligare attraktiva butikslokaler.

 

Bredden, tidigare InfraCity, är beläget utmed E4:an mellan Stockholm och Arlanda, och omfattar närmare 200.000 kvm kontor och handel. Idag arbetar cirka 3.000 personer i Bredden och företagen i området står för 30 procent av den totala lönesumman som betalas ut i Upplands Väsby kommun. Profi Fastigheter förvärvade InfraCity år 2013 och driver ett omfattande utvecklingsarbete för platsen i syfte att skapa en levande stadsdel där människor bor, lever och arbetar.