3 juni 2020
torsdag, 14 mars 2019 12:25

Stenvalvet rekryterar Christer Saletti

Skrivet av 

 

 Fastighets AB Stenvalvet rekryterar Christer Saletti (bilden) som regionchef för Region Nord, som innehåller bolagets fastighetsbestånd i Storstockholm, Norrtälje, Uppsala, Västerås, Strängnäs, Eskilstuna, Örebro, Umeå, Visby samt Dalarna. Saletti kommer närmast från Fastighets AB L E Lundberg där han arbetat sedan 2004, varav nio år i olika chefsroller, nu senast som marknadsområdeschef för kontor i Norrköping.

Stenvalvets Region Nord har under det senaste året fått fler fastigheter att förvalta till följd av bolagets fortsatt snabba förvärvstakt. Det senaste förvärvet i Region Nord tillförde 50.000 kvm uthyrbar area i Örebro, som tillträddes per den första februari i år. I samband med detta öppnades även ett förvaltningskontor i Örebro.

– Den nordliga delen av vår fastighetportfölj omfattar ett stort utspritt bestånd av fastigheter och för att förvalta dessa finns sju medarbetare stationerade på fyra olika förvaltningskontor. Jag är mycket glad över att vi har kunnat rekrytera en person som Christer Saletti. Han kommer att vara placerad vid Stenvalvets Eskilstunakontor och befinner sig då mitt i sin region, säger Mattias Tegefjord, förvaltningschef på Stenvalvet.