2 juni 2020
tisdag, 12 mars 2019 17:06

Thon satsar på eventcenter i Mirum

Skrivet av 

 

Bild från Event Center Knock ‘em Down  i Växjö.

 

 

Olav Thon Gruppen satsar stort på ett event center i Mirum Galleria i Norrköping när Event Center Knock ’em Down öppnar på 4.000 kvm. Etableringen kommer tillföra regionen en ny tydlig destination för nöje och stärka den befintliga handeln och servicen på platsen. I Knock ’em Down ingår barer, restauranger och ett stort utbud av aktiviteter för familjer, vänner och företagsevent.

 

– Vi är väldigt glada över den kommande etableringen. Mirum ska tillfredsställa behovet av ”efter jobbet” aktiviteter, service, mötesplatser och handel. Idag har vi redan förutom handel en ny vårdcentral, ett välbesökt bibliotek, gym samt en skola, säger Hallgeir Åndal, vd Thon Property.

 

– Gallerian är den naturliga platsen för ett regionalt event center med god tillgänglighet genom bra kollektivtrafik, bra infrastruktur för bilburna och gott om parkeringsplatser, tillägger han.

 

– Vårt mål är att tillföra Norrköping både upplevelser, glädje och förstklassig service. Det känns väldigt roligt att genomföra denna satsning tillsammans med Thon Property säger Malin Ståhlgren, delägare och eventansvarig på Event Center Knock ’em Down i Växjö.