20 september 2019
onsdag, 06 mars 2019 15:23

Cecilia Jonkvist, ny leasing manager på Eurocommercial

Skrivet av 

 

 

Eurocommercial förstärker nu den svenska leasingorganisationen genom att anställa Cecilia Jonkvist (bilden) som leasing manager. Hon kommer att ansluta till bolagets team under mitten av mars.

 

Cecilia Jonkvist har lång erfarenhet av kommersiella fastigheter och retail. Hon kommer närmast från Rambölls svenska organisation där hon under det senaste året på konsultbasis har arbetat framgångsrikt med uthyrningen av Eurocommercials nya köpcentrum C4 i Kristianstad.

 

– Det är mycket glädjande att vi får möjligheten att förstärka vårt leasingteam med ytterligare en medarbetare med gedigen erfarenhet av utveckling och uthyrning av kommersiella handelsplatser, säger Alexander Appelsved, leasing director.

 

Antalet butiker i Eurocommercials svenska bestånd har ökat kraftigt på senare tid i och med öppningen av C4 i Kristianstad och med öppningen av en första etapp av expansionen av Elins Esplanad i Skövde under hösten 2018 samt vid förvärvet av Valbo Köpcentrum i Gävle i januari 2018. I oktober 2017 öppnade Hallarna i Halmstad. Vidare har bolaget fler projekt i pipeline under de närmaste åren.