23 april 2024
måndag, 14 januari 2019 16:06

Logicenters hyr ut till GASA i Odense

Skrivet av 

 


Anders Østergaard Hansen, Business development & transactions på NREP och delar av Logicenters anläggning i Odense.


I april i fjol tecknade Logicenters avtal om förvärv av en logistikanläggning om 21.000 kvm i danska Odense. Kort efter att avtalet tecknades påbörjades utvecklingen av fastigheten, som nu har anpassats för trädgårdsaktören GASA Groups verksamhet. Totalt består fastigheten av 11.200 kvm terminal, 6.200 kvm lageryta och 3.600 kvm kontor.

 

– Utvecklingen av den nya fastigheten har gått snabbt och vi är stolta över anläggningens moderna specifikationer. Med ett bra strategiskt läge i Danmark passar den väldigt bra in i vår logistikportfölj. Nu blir det väldigt spännande att följa GASA Group:s verksamhet i fastigheten och vi kommer självklart att fortsätta stötta dem som en långsiktig ägare, säger Matthias Kettelhoit, Commercial Head, Logicenters.

 

Fastigheten är belägen på Logistikvej 4 i Odense, Danmark. Platsen är strategiskt vald då Odense ligger centralt placerat i Danmark samt ligger nära GASA Group:s leverantörer. Positionen ger enkel tillgång till både väg E20 till Köpenhamn och väg E45 till Tyskland.

 

– Det har varit ett nöje att ansluta sig och stötta GASA:s engagerade projektledare under anläggningens utvecklingsprocess. GASA har varit mycket samarbetsvilliga och professionella under processen, och såg tillsammans med entreprenören Dansk Halentreprise till att projektet kunde lämnas över snabbare än planerat, säger Jesper Kyhl Gudmann, Project Director på Logicenters.