25 mars 2019
måndag, 29 oktober 2018 11:49

Skalare blir Heimstadens hållbarhetschef

Skrivet av 
alt

                                                                                                                              
Heimstaden har, med sina cirka 40.000 lägenheter i fastigheter i Skandinavien, Tyskland och Holland en viktig roll i att skapa ett långsiktigt hållbart samhälle. Som ett led i det arbetet tillsätter Heimstaden nu Katarina Skalare (bilden) som hållbarhetschef.
    

Katarina Skalare kommer närmast från en roll som konsult i egen regi och har under sex månader jobbat som interim hållbarhetschef hos Heimstaden. Tidigare har hon varit hållbarhetsstrateg på Kraftringen, ansvarig för hålllbarhet och mångfald hos E.ON samt aktiv som konsult inom hållbarhet hos Sweco och PWC. Katarina Skalare sitter även med som ledamot i styrgruppen för Lunds Universitets Hållbarhetsforum.
    

– Vi är glada att Katarina Skalare valt att börja hos oss som hållbarhetschef. Vi får in en person som har ett brinnande engagemang, djup kunskap och mångårig erfarenhet i dessa frågor. Med Katarina hos oss kommer vi kunna flytta fram vår position, öka vår ambitionsnivå och starta ännu fler aktiviteter för att driva utvecklingen åt rätt håll, säger koncernchef Patrik Hall.