22 april 2019
onsdag, 17 oktober 2018 15:35

Nordika fyller sin logistikfastighet i Enköping

Skrivet av 
alt
Nordikas fastighet i Stenvretens industriområde, Eskilstuna, har ett bra logistikläge längs E18.

 

Nordika hyr ut 3.500 kvm till Fruktjuice i Enköping på ett långt avtal och till ett totalt hyresvärde om 18,9 Mkr. Fastigheten består av 14.000 kvm logistikytor och efter den senaste uthyrningen är alla större ytor i fastigheten uthyrda. Fastigheten ingår i den portfölj av fastigheter som Nordika förvaltar i ett samägt JV med en större global investerare. Fastigheten ligger längs med E18 och med ett bra logistikläge inom Stenvretens industriområde.  

 

– Vi har jobbat hårt sen vi tog över fastigheten från DHL, eftersom den hade stora vakanser. Vi är glada över att kunna fylla upp fastigheten och erbjuda bra lokaler till Fruktjuice i Enköping AB. Lokalen gör det möjligt för företaget att effektivisera sin verksamhet och säkerhetsställa en kvalitativ produktion. Att det går bra för våra hyresgäster är bra för oss och när vi är med och skapa mervärde för våra hyresgäster är det ju toppen, säger Robert Högström, fastighetschef på Nordika.

 

I en kommentar kan sägas att Nordika har genom åren visat en styrka med att uppgradera och fylla vakanserna i sitt bestånd. SF