19 april 2024
måndag, 01 oktober 2018 12:46

Wihlborgs förnyar med ABB i Fosie

Skrivet av 
alt

Boplatsen 3, med adress Boplatsgatan 4-6 ligger på strategiskt läge i Fosie i sydöstra Malmö med direkt anslutning till inre och yttre ringvägen samt E65. Övriga hyresgäster i fastigheten är bland andra DHL, Carl Zeiss Vision, Skånemejerier och CGI.


ABB fortsätter hyresrelationen med Wihlborgs genom att teckna ett tioårigt hyresavtal avseende 7.700 kvm i fastigheten Boplatsen 3 i Fosie, Malmö. Avtalet skapar grund för fortsatt utveckling av både fastigheten och området.
    

ABB har varit hyresgäst i fastigheten i över tjugo år och överenskommelsen om ett nytt, långt avtal ger Wihlborgs tillfälle att modernisera och utveckla fastigheten. Bland annat ska Wihlborgs uppföra ett konferenscenter som kan användas av både ABB och andra företag i Fosie. I fastigheten finns sedan tidigare en välbesökt frukost- och lunchrestaurang.
    

– Vi är mycket glada att ABB väljer att fortsätta som hyresgäst hos Wihlborgs, att företaget satsar långsiktigt och att ABB även fortsätter att dra nytta av fördelarna med Boplatsens strategiska kommunikationsläge. Det är också ett lyft för områdets attraktivitet att vi får tillfälle att modernisera lokalerna, säger Ulrika Hallengren, vd för Wihlborgs Fastigheter.