24 april 2024
måndag, 01 oktober 2018 12:44

Fastpartner expanderar i Märsta och Norrköping

Skrivet av 
alt
Fastigheten Märsta 24:4.


Fastpartner har förvärvat fastigheten Märsta 24:4 belägen i Arlandastad som har en uthyrningsbar yta om cirka 9.000 kvm, vilken till stor del utgörs av höglager. Fastigheten, som för närvarande är helt tomställd, ligger strategiskt rätt med skyltläge mot genomfartsleden i Märsta. Genom aktiv förvaltning har Fastpartner goda förhoppningar att fylla fastigheten med nya hyresgäster. Fastpartner tillträder fastigheten den 16 oktober.
    

Nyligen köpte Fastpartner även fastigheten Reläet 8 i Norrköping av Schenker Property Sweden AB. Fastigheten består till största del av terminal- och lagerytor och har en uthyrningsbara yta uppgår till cirka 9.500 kvm, varav cirka 2.700 kvm är vakant. De årliga hyresintäkterna uppgår till drygt 4 Mkr och driftnettot till cirka 2,8 Mkr. Fastigheten ligger strategiskt väl i området Ingelsta i Norrköping. Säljarens rådgivare var Colliers.
  

 – Två kompletterande förvärv som passar väl in i vårt nuvarande bestånd. Båda fastigheterna har betydande utvecklingspotential och jag ser med tillförsikt att ökad uthyrningsgrad kan bli verklighet genom Fastpartners lokala närvaro och aktiva förvaltning i både Märsta och Norrköping, säger Svante Hedström, fastighetschef på Fastpartner.