26 april 2024
onsdag, 19 september 2018 16:17

Eurocommercial öppnar C4 i Kristianstad

Skrivet av 

alt

 

 

C4 Shopping i Kristianstad invigs under torsdagen 20 september.

 

På torsdag kl. 17.00 öppnar Eurocommercials köpcentrum C4 i Kristianstad. Det beräknas locka besökare från ett stort upptagningsområde med cirka 300.000 invånare och förväntas bli regionens största handelsplats.

 

Likt Eurocommercials övriga handelsplatser i Sverige kommer kunderna att erbjudas en kombination av internationella, svenska och lokala butikskoncept.

 

Utöver ren handel i med 85 butiker kommer C4 att erbjuda ett stort antal serviceenheter, restauranger och även en vårdcentral. Bland de större hyresgästerna kan nämnas Lidl, H&M, Stadium, New Yorker, Lindex, KappAhl, AFound och Clas Ohlson. I dagsläget är 97 procent av ytorna uthyrda och slutförhandlingar pågår om de återstående 3 procenten.

 

C4 är Eurocommercial första förvärv genom ”forward funding” och det kompletterar bolagets svenska portfölj med ännu ett regionalt köpcentrum med ett stort upptagningsområde i en stark tillväxtort. Affären gjordes upp redan i oktober 2016.

 

– Vi har i processen att skapa centret säkerställt att det får den höga standard och unika touch som Eurocommercial blivit kända för i Sverige, säger Martin Bjöörn, Property Director, Eurocommercial.

 

– Det har varit fantastiskt kul att följa resan från tidig vision till verklighet och det känns bra att nu äntligen få dela C4 med våra kunder säger Patrik Sörnell, Director, Asset Management, Eurocommercial.