19 april 2024
tisdag, 26 juni 2018 11:58

Wihlborgs hyr ut till Gaia i Helsingborg

Skrivet av 
alt
Gaia Biomaterials flyttar till Ättekulla industriområde i Helsingborg.


Wihlborgs har tecknat hyresavtal om 4.000 kvm med Gaia Biomaterials i fastigheten Bunkalund Östra på Ättekulla industriområde i Helsingborg.
    

Gaia Biomaterials har uppmärksammats för sin innovation Biodolomer – ett helt nedbrytbart biologiskt material som kan ersätta traditionell plast i många produkter såsom bärkassar, avfallspåsar, tråg, krukor, bestick, sugrör, engångsförkläden m.m. I juli flyttar Gaia Biomaterials in i sina nya lokaler där bolaget kommer att ha produktion, lager och kontor.
    

– Gaia Biomaterials är ett intressant företag med en innovativ produkt som ligger rätt i tiden. Vi arbetar själva aktivt med hållbarhet och då är det naturligtvis extra roligt att kunna välkomna ett företag som utvecklar produkter som kan bidra till en bättre miljö, säger Ulrika Hallengren, vd för Wihlborgs.
    

– I fastigheten på Ättekulla kommer vi att ha ännu bättre förutsättningar att fortsätta företagets goda utveckling. Wihlborgs har varit professionella i utvecklingen och anpassningen av våra nya lokaler, säger Peter Stenström, vd för Gaia Biomaterials.