25 april 2024
måndag, 04 juni 2018 15:10

Novi Real Estate hyr ut stort i Trygg-Hansa-huset

Skrivet av 
alt
Trygg-Hansa-huset, Brädstapeln 13, uppfördes 1972–1977, arkitekter var Anders Tengbom och Stefan Salamon. Brädstapeln 13, som ägs av Gamla Livförsäkringsaktiebolaget SEB Trygg Liv, ska på det befintliga kontorshuset byggas på med ytterligare två till tre våningar med cirka 8.000 kvm BTA ovan jord. 

 

Novi Real Estate har på uppdrag av Gamla Livförsäkringsaktiebolaget SEB Trygg Liv (publ) hyrt ut 3.329 kvm på Fleminggatan 20 i det så kallade Trygg-Hansa-huset, Brädstapeln 13, till Workaround. Workaround kommer genom detta hyreskontrakt hyra två plan till sin kontorshotellsverksamhet. Workaround erbjuder digitala förmedlingstjänster av kontor och flexibla kontorslösningar.

 

– Vi är väldigt glada och förväntansfulla över Workarounds etablering i fastigheten. Denna uthyrning ligger i linje med de flexibla kontorsbehov vi ser öka hos företag. Genom att samarbeta med Workaround kan vi tillsammans skapa möjlighet för kortare hyresperioder och flexibla lösningar. Läget är perfekt för verksamheten med närhet till tunnelbana, bussförbindelser och centralstationen. Etableringen är också mycket positiv för platsen och kommer att bidra till mer liv och rörelse i området och kring fastigheten,  säger Alexander Johansson, uthyrare på Novi Real Estate