25 april 2024
onsdag, 02 maj 2018 16:34

Eurocommercial startar egen akademi

Skrivet av 
alt
Martin Bjöörn, Property Director Sverige.    

 

Just nu sker stora förändringar inom handeln. Exempelvis påverkar ny teknik påverkar hur, var och när vi handlar. I denna förändring vill Eurocommercial slå ett slag för en av sina största konkurrensfördelar, det personliga mötet. Därför startar bolaget Eurocommercial Retail Academy med målsättningen att ha Sveriges absolut trevligaste, mest välmående och bästa butiksmedarbetare.

 

– Vi på Eurocommercial är övertygade om att vi människor är sociala varelser som vill träffa andra och få personlig service i anslutning till våra inköp även i framtiden, säger Martin Bjöörn, Property Director Sverige.     

 

Utbildningsprogrammet kommer att bekostas av Eurocommercial och samtliga butiksanställda på våra handelsplatser har bjudits in. Totalt innebär det kompetensutveckling för cirka 2.000 personer.

 

Eurocommercials handelsplatser hade ett rekordstarkt 2017 med en omsättningsökning på +3,1 procent, där alla köpcentrum var med och bidrog positivt (avser jämförbara kvm). Vakansgraden i företagets köpcentrum är nu liksom de senaste 16 åren under 1 procent.