20 april 2024
fredag, 20 april 2018 12:33

Datscha Insight en sparbössa för Newsec

Skrivet av 
alt
Newsec kan göra snabbare och effektivare sökningar efter egna affärsaktiviteter med hjälp av Datscha.

 

Newsec, som har cirka 370 miljarder kronor under förvaltning, tecknar årligen hyresavtal om cirka 1,3 miljoner kvadratmeter, genomför transaktioner om cirka 30 miljarder kronor samt värderar fastigheter till ett underliggande värde om cirka 1.400 miljarder kronor. Dessa affärsaktiviteter genererar en stor mängd information, kunskap och erfarenhet. 

 

Utmaningen för Newsec var att hitta ett enkelt sätt att stötta informationsdelning och ta tillvara på Newsecs samlade kompetens för att skapa nya insikter och hitta nya affärsmöjligheter. Newsecs behov var en lösning som samlar all information som affärsaktiviteterna skapar på ett ställe, enkelt tillgänglig för analys och lätt att dela med kollegor inom Newsec. 

 

Newsec valde Datscha Insight™ för att kunna ladda upp egen information som lager i Datscha. Genom att Newsec laddar upp sina affärsaktiviteter får företaget en snabb en överblick för att sedan effektivt dela information mellan medarbetare samt få en tillgång till en kraftfull motor för business intelligence.