24 april 2024
fredag, 06 april 2018 11:13

Castellum uppgraderar Öriket i Jönköping

Skrivet av 
alt
Fastigheten Öriket 2 vid Munksjöns östra strand i Jönköping.


Castellum har nyligen kundanpassat kontorslokaler i fastigheten Öriket 2 i Jönköping. Hyresgästerna Yellon, Sogeti, Almi och Nyföretagarcentrum har nu flyttat tillbaka in moderna lokaler med aktivitetsbaserade arbetsplatser.
    

Vid Munksjöns östra strand, i centrala Jönköping, ligger fastigheten Öriket 2, med en uthyrningsbar yta om totalt 16.300 kvm. Fastigheten inrymmer uteslutande kontorshyresgäster samt en lunchrestaurang.
    

– Som en röd tråd i ovanstående projekt har kundens vilja att förändra både sitt arbetssätt och sin arbetsplats föranlett en dialog med oss på Castellum. Vi är stolta över att ha fått förtroendet att bidra till att skapa framgångsrika arbetsplatser där behovet varit aktivitetsbaserade kontorslokaler för effektivare användning med flexibla, moderna och öppna planlösningar, säger Andreas Georgii, fastighetschef på Castellum.
    

I dagarna välkomnas även Greencarrier till fastigheten Öriket. Företaget har sedan ett antal år tillbaka varit Castellums hyresgäst i fastigheten Visionen på A6.
    

– På grund av diverse omflyttningar av hyresgäster i huset presenterade vi en lokallösning som möjliggör Greencarriers behov i Öriket. Lokalen har renoverats och anpassats i samråd med Green Carriers önskemål till en modern och attraktiv arbetsplats, säger Jens Davidsson, teknisk förvaltare på Castellum.