25 mars 2019
onsdag, 21 mars 2018 11:00

Vasakronan rekryterar Niklas Simonssson

Skrivet av 
alt

                                                                                                                    
Vasakronan rekryterar Niklas Simonsson (bilden) som projektuthyrare med ansvar för Vasakronans projektuthyrning i Göteborg med fokus på nyproduktion och kontor. Simonsson börjar den 3 april och kommer närmast från en tjänst som uthyrningsansvarig i Svenska Hus i Göteborg AB där han även har varit kontraktsansvarig för bolagets kommersiella bestånd i Göteborg.
    

Vasakronan har under en rad år satsat stort på projektutveckling. Satsningen innebär att bolaget i dagsläget har en projektportfölj motsvarande drygt 9 Mdr kr, varav 1,8 Mdr för närvarande investeras i Platinan i Göteborg. Sammantaget, inklusive Platinan, handlar det om 170.000 kvm byggrätt som ska utvecklas i Centralenområdet och totalt har Vasakronan i Göteborg en investeringsvolym om 3,2 Mdr kr i kommande projekt.
    

– Niklas gedigna erfarenhet av fastighetsbranschen och uthyrning gör att han har ett brett kontaktnät. Han är också van vid att jobba i långa uthyrningsprocesser. Hans person och erfarenhet blir ett bra tillskott till organisationen, säger Kristina Pettersson Post, chef region Göteborg.