24 juni 2019
fredag, 09 mars 2018 16:56

Colliers sammanställer logistikmarknaden

Skrivet av 
alt
Colliers International Sverige har sedan år 2002 erbjudit fastighetsmarknaden expertis inom bland annat segmentet industri och logistik.

 

Colliers har nu släppt en sammanställning av den svenska fastighetsmarknaden med inriktning på segmentet logistik. Sammanställningens syfte är att ge en övergripande bild av fastighetsmarknaden och Colliers bild av hur dagens och framtida marknad för logistikfastigheter ser ut.

 

Colliers International Sverige har sedan år 2002 erbjudit fastighetsmarknaden expertis inom bland annat segmentet industri och logistik. Colliers industri- och logistikteam är rådgivare till bland annat fastighetsägare, logistikutvecklare, investerare, tredjepartslogistiker och egenanvändare. Utöver Colliers svenska team har Colliers ett stort internationellt Industri & Logistik-team med experter från hela Europa, vilket medför att Colliers har ett stort internationellt nätverk av kunder och intressenter.

 

Christoffer Bladh Nord, Projektledare inom Industri & Logistik på Colliers säger:

– Vår sammanställning är en djupdykning av hur fastighetsmarknaden inom industri och logistik sett ut i Sverige under 2017 och inledningen av 2018. Det är också en sammanställning som reflekterar Colliers bild av marknaden, där vi som rådgivare ständigt har örat mot marken. Vi förutspår även hur marknaden kommer att se ut under året och framöver. Vi tror att läsaren, oavsett kunskapsnivå, får en bra överblick av fastighetsmarknaden inom industri och logistik. Vår ambition är att kontinuerligt släppa sammanställningar och rapporter, med olika teman inom detta segment.