19 mars 2019
torsdag, 08 mars 2018 11:33

Nya koncept till Kista Galleria

Skrivet av 
alt
Citycon lyfter Kista Galleria med nya hyresgäster och nya koncept.


Citycon uppgraderar Kista Galleria med en förnyad butiksmix. Bland annat har bolaget gjort klart med fyra nya matkoncept: Vigårda, Dos Gringos, Snackbar och Taco Bar. Vidare är smyckeskonceptet Swarovski, lågpriskedjorna Rusta och Normal samt kafébaren Mr Espresso klara för etablering.
    

Stjärnkrögarna Melker Andersson och Danyel Couet ligger bakom koncepten Dos Gringos och Vigårda, med mexikanska quesadillas respektive hamburgare med fokus på högkvalitativa råvaror. Även Taco Bar hyllar den traditionella mexikanska fiestan, medan Snackbar är ett sydfranskt snabbmatskoncept.
    

– Vi arbetar konstant med att utveckla vårt erbjudande och matutbudet är en viktig del av Kista Galleria. Fler än var tionde besökare äter i foodcourten. Därför är vi väldigt glada att kunna erbjuda mat från några av Sveriges främsta kockar, till priser som passar de allra flesta. Det här kommer att bidra till att Kista Galleria fortsätter att vara Kistas främsta mötesplats, säger Magnus Åkesson, affärsområdeschef på Citycon.