18 april 2024
torsdag, 08 mars 2018 11:29

OK blir ny kund hos Riksbyggen

Skrivet av 
alt
OK:s huvudkontor på Sveavägen 155 i Stockholm.

Riksbyggen har skrivit en avsiktsförklaring med Fastighets AB Norrtull, ett helägt dotterbolag till OK ekonomisk förening, gällande förvaltning och projektledning av underhållsprojekt och hyresgästanpassningar. Avtalet omfattar bland annat ombyggnationer av OK:s huvudkontor på Sveavägen i Stockholm.
  
– Vi är glada för avtalet med OK. Både Riksbyggen och OK är företag med en värdegrund där hållbarhet är en av grundstenarna och vi ser nu möjligheten att kunna tillföra vår kompetens inom hållbarhetsområdet i förvaltning och ombyggnation av deras fastighetsbestånd, säger Michael Bernzon, chef för Riksbyggens Rikskundenhet.
    
Fastighets AB Norrtull har en fastighetsportfölj som innehåller 13 blandade objekt, runt om i landet, huvudsakligen kontor, logistik och vårdfastigheter.
    
– Vi är väldigt nöjda med valet att låta Riksbyggen förvalta och utveckla våra fastigheter och känner oss trygga med dem som leverantör. Vi har sedan tidigare en väl fungerande relation och delar samma värdegrund, både vad gäller hållbarhet och kooperation, säger Britt Hansson, vd OK ekonomisk förening.