26 mars 2019
tisdag, 06 mars 2018 12:45

Pangea stärker sitt hotellteam

Skrivet av 
alt

                                                                                                               

Pangea Property Partner meddelar att Victoria Tichit, 28 år, (bilden t v) och Tobias Årfelt, 31 år, (bilden t h) har anslutit sig till företaget som Associates och att de kommer att vara baserade i Oslo och Stockholm.

 

Victoria Tichit arbetade fyra år som hotellkonsulent för JLL Hotels & Hospitality i Paris, innan hon flyttade till Oslo och gick med i Obligo Real Estate som associerad. Hon är Bachelor of Science i International Hospitality Management, med huvudämne inom ekonomi från Ecole Hôtelière de Lausanne.

 

Tobias Årfelt har många års erfarenhet som analytiker på hotellrådgivaren Annordia, där han har ansvarat för många hotellprojekt, från genomförbarhet till leverans. Detta har gett honom värdefulla insikter om den nordiska hotellmarknaden. Årfelt har en bred akademisk bakgrund, inklusive en magisterexamen i ekonomi från Stockholms universitet och studier i Mandarin vid Jilin University.

 

– Jag tror att Tichit och Årfelt blir utmärkta rekryteringar till vårt hotellteam. Deras kombination av erfarenhet har gett dem en mycket intressant bakgrund och viktig kunskap. Jag är väldigt glad att få dem ombord när vi fortsätter mot vårt mål att vara den mest anlitade transaktionsrådgivaren på den nordiska hotellmarknaden, säger Bård Bjølgerud, vd och partner i Pangea Property Partners.