18 april 2024
tisdag, 20 februari 2018 12:05

Randviken tar O´Learys till Valvet i Karlstad

Skrivet av 
alt
O´Learys öppnar en restaurang och eventcenter, bowling, boule, minigolf och shuffleboard etc, i handelskvarteret Valvet i Karlstad.


Randviken Fastigheter välkomnar Tigerholm Sportsbars, franchisetagare för O´Learys, till handelskvarteret Valvet i centrala Karlstad. Tigerholm blir en av de större hyresgästerna i Valvet med en total lokalyta om 2.900 kvm. En större ombyggnation kommer påbörjas omgående och öppning planeras ske i höst.
    

– O´Learys kommer bidra till en positiv omställning av gallerian och cityhandeln där det väntas bli mer liv och rörelse och samtidigt stärka handeln i centrala Karlstad. Vår vision är att Valvet kommer bli den nya självklara mötesplatsen och ett upplevelsecentrum för boende i Karlstad, säger Jan Eriksson, vd för Randviken Fastigheter.
    

O´Learys nya etablering blir ett s k Eventcenter – en kombination av en klassisk O’Learys med sport på teveskärmarna och god mat på borden, samtidigt som gästerna erbjuds en mängd olika aktiviteter. Där kommer finnas bowling, boule, minigolf och shuffleboard för att nämna några. O´Learys kommer även ha en egen uteservering i anslutning till restaurangen vid Stora Torget.
    

Tigerholm Sportsbars äger och driver ett flertal O´Learys restauranger i Sverige och bygger nu sitt tredje Eventcenter i Karlstad. Tigerholm Sportsbars ingår i koncernen Tigerholm Group som är ett familjeägt investmentbolag med bas i Karlstad.