19 april 2024
måndag, 29 januari 2018 16:35

Harrysson/Wählisch, nya på Swedbanks fastigheter

Skrivet av 
alt
Från vänster: Bengt-Åke Harrysson och Niklas Wählisch.

 

Bengt-Åke Harrysson och Niklas Wählisch är nya medarbetare till Swedbanks Kommersiella fastigheter, Västra regionen.

 

Bengt-Åke Harrysson har lång erfarenhet från fastighetsbranschen (från Newsec och Colliers med flera) och han har dessutom särskild erfarenhet från att bygga upp verksamhet utifrån ett rikstäckande perspektiv, vilket kommer att bli en stor tillgång för hela kedjan.

 

Niklas Wählisch har varit partner på Lundins Fastighetsbyrå under de senaste 14 åren, där han har varit ansvarig för deras kommersiella fastighetsaffärer.

 

– Vi gör nu en rejäl nystart och räknar med ytterligare rekryteringar i regionen under året, berättar verksamhetsansvarig Thor Bergenholtz på Swedbank.

 

– Vårt nära samarbete med Swedbank och Sparbankerna skapar mycket intressanta affärsmöjligheter och vi har på kort tid fått ett väldigt bra bemötande både hos banken och ute hos olika kunder. Vi har redan fångat upp ett flertal potentiella affärer. Utöver bankkanalerna har vi under många år arbetat upp ett brett affärsnätverk inom fastigheter och finans i västra Sverige. Ambitionen är att över tid bygga upp en slagkraftig organisation och bli en ledande aktör inom definierat segment i Västra Sverige, säger Bengt-Åke Harrysson.