20 april 2024
måndag, 18 september 2017 09:54

NIRAS CRES växlar upp

Skrivet av 
alt
Fr v Emelie Holm, Albin Muhr, Olof Johansson, Oskar Lundqvist, Rickard Ekman och Kristin Haddad.


Ledningsgruppen för NIRAS Corporate Real Estate Services (CRES) förstärktes innan sommaren med Oskar Lundqvist och Olof Johansson som nya Team Managers för Stockholmsteamet. Samtidigt klev Rickard Ekman in i sin nya roll som Sales Manager, med ansvar att leda och samordna CRES säljarbete.
    

I samband medl detta har NIRAS genomfört flera nya rekryteringar; Albin Muhr och Erik Norrbom, båda direkt från avslutade fastighetsekonomistudier vid Karlstads Universitet, Kristin Haddad, som senast arbetat med kommersiella lokaler på HSB och Emelie Holm, som närmast har arbetat som lokalstrateg inom Sundbybergs Stad. Dessutom har Rasmus Petersson anslutit till NIRAS Göteborgskontor efter avslutade studier vid Chalmers.
    

– Det är väldigt roligt att få hälsa alla nya medarbetare välkomna till en spännande och utmanande verksamhet. Vi har en mycket positiv syn på framtiden inom affärsområdet med många nya uppdrag samtidigt som vi känner oss redo för att lägga i nästa växel för att nå nya kunder samt ytterligare några rekryteringar, säger Oskar Lundqvist, Olof Johansson och Rickard Ekman i ett gemensamt uttalande.