20 april 2024
onsdag, 30 augusti 2017 14:45

Toppbetyg för Svenska Bostäder

Skrivet av 
alt
Pelle Björklund, vd för Svenska Bostäder.

 

Återigen har Svenska Bostäders hyresgäster gett bolaget toppbetyg för service och kvalitet, enligt AktivBo:s senaste kundundersökning. Förra året fick bolaget högsta serviceindex i landet för bostäder i jämförelse med andra fastighetsbolag i samma storleksklass. I år är Svenska Bostäders resultat på samma nivå, det vill säga ett serviceindex på 83,9 procent (84,0). Det som ökat mest är upplevelsen av att kunden tas på allvar, tryggheten samt att hyresgästerna får hjälp när det behövs.

 

– Att hålla hög kvalitet och ge god service i ett fastighetsbestånd som sträcker sig över hela Stockholms stad med drygt 26.000 hyresrätter är en tuff uppgift, men vi har visat att det går. Att känslan av trygghet ökar är extra glädjande, säger Pelle Björklund, vd för Svenska Bostäder.

 

Bakgrunden till de höga nivåerna är ett långsiktigt och systematiskt arbete. Svenska Bostäder arbetar i nära dialog med hyresgästerna vilket är en starkt bidragande faktor till det goda resultatet. Den stora utmaningen är nu att hålla i arbetssätten samtidigt som bolaget ska fortsätta att utvecklas inom de områden där det finns potential.

 

– Jag vill också tacka våra hyresgäster och medarbetare för att de återigen bidragit till det fina resultatet, säger Pelle Björklund.