16 april 2024
fredag, 02 juni 2017 10:03

AMF förlänger stort avtal med H&M i Marievik

Skrivet av 
alt
AMF Fastigheter och H&M förnyar samarbetet i fastigheten Marievik 19, som ligger i sjöläge i Liljeholmsområdet, med gångavstånd till service och spårbunden trafik.


H&M fortsätter att satsa på Marievik och har förlängt sitt hyreskontrakt med AMF Fastigheter för fastigheten Marievik 19 fram till 2026. Totalt kommer H&M att hyra mer än 20.000 kvm. Under de kommande åren ska AMF och H&M anpassa lokalerna för ett aktivitetsbaserat arbetssätt.
    

H&M har hyrt av AMF Fastigheter i Marievik sedan 2008 och har kontinuerligt ökat lokalstorleken. Med det nya hyreskontraktet hyr H&M hela Marievik 19:s kontorsyta.
    

– Vi är otroligt glada över att H&M valt att fortsätta satsa på Marievik. Området har en stor potential och kommer att fortsätta att utvecklas positivt. H&M är mycket viktigt för att få en bra blandning av verksamheter som fyller Marievik, säger Per Helgesson, marknadsområdeschef på AMF Fastigheter.
    

– Vi har bedrivit verksamhet i Marievik i mer än ett decennium i lokaler anpassade för vårt arbetssätt, vilket ger oss bra förutsättningar för vår fortsatta expansion. Närheten till Stockholms innerstad och bra kommunikationer är också något som uppskattas av våra medarbetare, säger Håcan Andersson, H&M. 
    

Totalt äger AMF Fastigheter sex kontorsfastigheter i Marievik med en uthyrbar area om cirka 100.000 kvm.