Skriv ut denna sida
torsdag, 18 maj 2017 10:55

Folksam hyr ut 2.450 kvm till Unionen

Skrivet av 
alt
I takt med att Folksam har gått över till  aktivitetsbaserade arbetssätt har kontorsytor frigjorts. Dessa hyrs successivt ut till externa hyresgäster. Bild: ArildV


Unionens arbetslöshetskassa blir nästa hyresgäst i Folksams lokaler vid Skanstull i Stockholm. Lokalen omfattar 2.450 kvm och tillträdet sker den 1 februari 2018. Uthyrningen är en del i Folksams pågående arbete med att utveckla kvarteret Tullgården.
    

– Vi är glada över att kunna hyra ut moderna och effektiva kontorslokaler till Unionens arbetslöshetskassa i ett av Stockholms mest spännande framtidsområden. Här utvecklas Söderstaden bland annat med ny tunnelbanelinje, stora kommande volymer av kontor, bostäder och rekreation precis intill vattnet. Vi ser en stark efterfrågan på kontorslokaler idag, så det är naturligtvis roligt att vi kan erbjuda marknaden bra kontor i ett så fint läge, säger Malin Lövemark, asset manager på Folksams fastighetsavdelning.
    

Folksams lokaler i Skanstull har förändrats i takt med att verksamheten gått över till aktivitetsbaserade arbetssätt, vilket har frigjort stora ytor. 2015 flyttade Riksidrottsförbundet in i lokalerna vid Skansbrogatan och skapade ”Idrottens hus”. Arbete pågår fortfarande med att ställa i ordning lokaler för fler hyresgäster.

Senaste från Redaktionen