Skriv ut denna sida
tisdag, 25 april 2017 11:09

Fortsatt stark marknad för Profi

Skrivet av 
alt
Under de senaste tolv månaderna har Profi hyrt ut 20.000 kvm i Bredden/InfraCity.


Profi Fastigheter har inlett årets första kvartal starkt genom att teckna nya hyreskontrakt om totalt 12.500 kvm, främst kontors- och handelslokaler. Affärsområdet Bredden/InfraCity följer upp 2016 års rekordnivåer med uthyrningar om ytterligare 7.250 kvm till bland annat till Eon, KIA Motors, Kvik och Expeditors.
    

Utöver de hyreskontrakt som tecknats i Bredden/InfraCity har Profi Fastigheter även tecknat omfattande kontrakt med Ericsson i Nordic Forum, Kista, och med Nobina i The Block, Solna. Dessutom har Profis koncept för kontorsgemenskaper – C/O (care of) – i Jakobsberg och Spånga Center har lockat ett 15-tal nya hyresgäster under perioden.
    

– Det är glädjande att vi i inledningen av året har kunnat behålla momentum i uthyrningsverksamheten. Vi upplever stark efterfrågan på våra lokaler och koncept. För Bredden/InfraCity innebär detta att vi under löpande tolv månader tecknat nya hyresavtal på närmare 20.000 kvm, något som faktiskt går till historieböckerna, säger Thomas Sipos, vd för Profi.

Senaste från Redaktionen