20 april 2024
tisdag, 25 april 2017 11:09

Fortsatt stark marknad för Profi

Skrivet av 
alt
Under de senaste tolv månaderna har Profi hyrt ut 20.000 kvm i Bredden/InfraCity.


Profi Fastigheter har inlett årets första kvartal starkt genom att teckna nya hyreskontrakt om totalt 12.500 kvm, främst kontors- och handelslokaler. Affärsområdet Bredden/InfraCity följer upp 2016 års rekordnivåer med uthyrningar om ytterligare 7.250 kvm till bland annat till Eon, KIA Motors, Kvik och Expeditors.
    

Utöver de hyreskontrakt som tecknats i Bredden/InfraCity har Profi Fastigheter även tecknat omfattande kontrakt med Ericsson i Nordic Forum, Kista, och med Nobina i The Block, Solna. Dessutom har Profis koncept för kontorsgemenskaper – C/O (care of) – i Jakobsberg och Spånga Center har lockat ett 15-tal nya hyresgäster under perioden.
    

– Det är glädjande att vi i inledningen av året har kunnat behålla momentum i uthyrningsverksamheten. Vi upplever stark efterfrågan på våra lokaler och koncept. För Bredden/InfraCity innebär detta att vi under löpande tolv månader tecknat nya hyresavtal på närmare 20.000 kvm, något som faktiskt går till historieböckerna, säger Thomas Sipos, vd för Profi.