16 april 2024
tisdag, 28 mars 2017 14:15

Fritsche efterträder Dahl i Wallenstam

Skrivet av 
alt

                                                                                                           

Marina Fritsche (bilden) kommer att efterträda Thomas Dahl som ansvarig för region Göteborg på Wallenstam då han avslutar sin tjänst den 30 juni. Från och med den 1 juli kommer hon att ingå i koncernledningen.
    

Marina Fritsche har innehaft flera ledande befattningar i bolaget. Hon startade som projektledare 2005 och har bland annat arbetat som teknisk chef och de senaste 6 åren som affärsområdeschef för Wallenstams bostadsverksamhet inom bygg och förvaltning i region Göteborg.
    

– Jag är väldigt glad att Marina tar sig an uppdraget som ansvarig för region Göteborg. Hon har arbetat inom bolaget i många år och har en gedigen erfarenhet av frågor inom stadsutveckling, förvaltning och nyproduktion, säger Hans Wallenstam, vd för Wallenstam.
    

– Det är med stor entusiasm jag tar mig an det här uppdraget. Jag ser fram emot att tillsammans med alla fantastiska medarbetare fortsätta utveckla Wallenstams verksamhet i göteborgsregionen med fokus på våra kunder, nybyggnation och stadsutveckling. Vi har många spännande projekt och ambitiösa planer inom stadsutveckling de närmaste åren framöver vilket känns väldigt inspirerande, säger Marina Fritsche.