19 april 2024
måndag, 21 november 2016 13:26

Rivstart för Index försäljning av Juvelen

Skrivet av 
alt

Juvelen i Norrtälje omfattar totalt 186 lägenheter.


I söndags säljstartade Index Residence sitt projekt Juvelen i Norrtälje och intresset var mycket stort. Under den första timmen bokades direkt 50 lägenheter, och kön ringlade lång redan flera timmar före säljstart.
    

Redan klockan fem på söndagsmorgonen stod flera personer i kö till de 83 bostadsrätterna i första säljetappen av Norrtälje Juvelen. Projektet, som är ett samarbete mellan Index Residence och Granen Fastighetsutveckling genom Arkensvik AB, omfattar totalt 186 lägenheter fördelat på två etapper.
    

– Vi har än en gång lyckats utveckla en väldigt, väldigt attraktiv produkt, och är mycket nöjda med det stora intresset, säger Rickard Haraldsson, vd för Index.
    

Tidigare i höstas säljstartade Index Residence första etappen av Norrtälje Torn, ett 16 våningar högt torn på bästa läge i Norrtälje Hamn. För detta projet tecknades 80 procent av lägenheterna på bara sex-sju veckor.
    

– Det här visar att intresset för vårt koncept med moderna väldesignade lägenheter med tilltalande arkitektur är jättestort, säger Rickard Haraldsson.