20 april 2024
onsdag, 16 november 2016 16:00

SHH och NREP bygger i Tumba

Skrivet av 
alt

SHH Bostad och NREP bygger för unga i Tumba.


SHH Bostad och NREP byggstartar ett gemensamt projekt med 127 hyresrätter i Tumba, Botkyrka. Bostadsområdet, Futurum, ska bli ett community för unga som uppskattar ett modernt boende med smarta IT-lösningar och närhet till både natur och kommunikationer. Totalentreprenör för projektet är COBAB Sverige AB – en snabbväxande och leveranssäker byggentreprenör med fokus på Storstockholmsområdet. Inflyttning är beräknad till juni 2018.
    

Genom projektet ökar SHH Bostad sin närvaro i Storstockholm och bidrar till att möta det stora behovet av mindre hyresrätter för unga vuxna.

– Behovet av små välplanerade hyresrätter är stort och det är med stor glädje vi snart kan leverera ytterligare 127 nya hem till marknaden. Dessa lägenheter har efterfrågats länge och vi är glada över möjligheten att få göra verklighet av byggplanerna tillsammans med NREP, säger Misha Moeremans d’Emaus, vd för SHH Bostad.
    

– Vi har ett lyckosamt samarbete med SHH Bostad och ser fram emot att kunna utveckla attraktiva bostäder för en yngre målgrupp med ett stort behov, säger Rickard S. Dahlberg, CIO på NREP.