16 april 2024
fredag, 04 november 2016 12:20

Bonnier Fastigheter smygöppnar i Kungens kurva

Skrivet av 
alt

Orangeriet, som det planeras att se ut när projektet är slutfört 2018. Ursprungligen byggdes fastigheten i början av 90-talet för att inrymma Bonnier Tidskrifters nya tryckeri. Därefter har fastigheten haft många olika hyresgäster med verksamheter som till exempel Svensk Filmindustris huvudkontor och filmateljéer samt världens modernaste halvledartillverkning.


Bonnier Fastigheters har precis avslutat etapp två av tre av handelsplatsen Orangeriet, bredvid Heron City i Kungens kurva – alldeles intill den kommande nya infarten till området, som kommer att bli en del av Förbifart Stockholm. K-Rauta har funnits i fastigheten sedan 2008 och i mitten av oktober öppnade Bygghemma.se, EM Home och KungSängen. Den 2 november slog dessutom Bounce upp portarna till sitt trampolinparadis. Dessa hyresgäster hyr 16.000 kvm och under nästa år planeras start för den sista etappen, som omfattar ytterligare 11.000 kvm.
    

– Trenden för köpcentrum är idag tydlig, man behöver erbjuda sina kunder något mer än enbart traditionell handel. Att ge handelsplatsen ett tydligt koncept som ger kunderna en konkret anledning att besöka handelsplatsen tillsammans med en bra mix av butiker, restauranger och upplevelser är något vi är övertygade om kommer att skapa en väl fungerande handelsplats för både dagens och framtidens kunder, säger Sara Olsson, uthyrningsansvarig, Bonnier Fastigheter.