19 april 2024
måndag, 05 september 2016 10:40

Brunswick rekryterar Sahibzada och Emanuelsson

Skrivet av 
alt

                                                                                                                               
Karim Sahibzada (bilden t h), medgrundare av Hemfosa Fastigheter och Tobias Emanuelsson (t v), medgrundare av Scandinavian Property Group, har rekryterats till Brunswick Real Estate (BRE) för att leda den nya verksamheten Brunswick Alternative Strategies (BAS). Den nya verksamheten kommer att agera inom alternativa strategier för fastighetsinvesteringar – till en början med fokus på infrastrukturrelaterade fastigheter – med ett erbjudande som kompletterar den befintliga verksamheten inom BRE.
    

– Karim och Tobias har båda två gedigen erfarenhet av att bygga upp och leda framgångsrika verksamheter. Det nya bolaget är helt i linje med vår ambition att erbjuda anpassade och differentierade strategier åt våra kunder, säger Peter Leimdörfer, Co-Managing Partner för Brunswick Real Estate.
    

Karim Sahibzada, vd för Brunswick Alternative Strategies, säger:
– I dagens marknadsläge med investerare som söker efter alternativa kassaflödesgenererande investeringar med långsiktigt stabila avkastningar, samtidigt som flera infrastrukturrelaterade sektorer söker investeringspartner, ser vi en ökad möjlighet inom infrastruktur och andra alternativa fastighetsinvesteringar. BREs globala nätverk av investerare, track record av goda investeringar och kundfokuserade företagskultur gör BRE till en perfekt partner för oss.