Skriv ut denna sida
måndag, 29 augusti 2016 10:20

Nytt matkoncept till Mölndal Galleria

Skrivet av 
alt

Exteriören till den planerade restaurangen som Citycon utvecklar i samarbete med John Scott's i Mölndal Galleria.


Våren 2018 invigs Mölndal Galleria – ett stadsdelscentrum med 70 butiker, kaféer och restauranger som blir en del av Mölndals innerstad. Intresset är stort – redan två år innan gallerian slår upp portarna är två tredjedelar av ytan uthyrd. Nu presenterar Citycon och NCC många nya hyresgäster och ett nytt matkoncept som utvecklats i ett samarbete mellan Citycon och pubkedjan John Scott’s.
    

Målet med det nya matkonceptet är att skapa en matupplevelse för en bred publik i en inspirerande och modern miljö. Restaurangen, som ännu inte har fått ett namn, kommer att rymmas på en yta av 1.000 kvm, indelad i zoner som passar olika typer av sällskap, stora som små: familjedel, sportbar, event/företagsdel och loungeavdelning.
    

– Det nya matkonceptet har en modern och urban prägel som kombineras med det redan inarbetade traditionella John Scott’s. Därmed öppnar vi upp för nya målgrupper och nya miljöer, säger Pierre Fredriksson, driftchef på John Scott’s, som ägs av Kopparbergs Bryggeri.
    

Gallerians centrala placering i Mölndals innerstad innebär närhet till bostäder, kontor och kommunikationer. De närmaste åren förtätas innerstaden med 600 nya bostäder och flera tusen nya arbetsplatser. Det innebär att gallerian kommer att få ett flöde av besökare både dag- och kvällstid och restaurangen kommer att erbjuda både lunch, afterwork och ha kvällsöppet för middagsgäster.
    

Bland de bytikshyresgäster som Citocon hittills kontrakterat i Mölndal Galleria kan nämnas Apoteket, HM, Lindex, MQ, Nordic Wellness, Synsam, Systembolaget och Vacker.

Senaste från Redaktionen