20 april 2024
söndag, 03 april 2016 13:50

Järfälla rekryterar Hanna Brogren

Skrivet av 
alt

                                                                                                                       

Den 1 maj tillträder Hanna Brogren (bilden) som kommunikationsdirektör i Järfälla kommun med kommunens expansion som främsta utmaning. Hon kommer närmast från konsultuppdrag, men var dessförinnan kommunikationsdirektör i Stockholms stad där hon ledde stadens övergripande kommunikation med bland annat styrdokument, varumärke och digital kommunikation.

 

Hanna Brogren har även varit informationschef på regeringskansliet och är sedan 2002 vice ordförande i branschorganisationen Sveriges Kommunikatörer.

 

Järfälla kommun har inlett en kraftig expansion och det ställer höga krav på kommunikationsarbetet där det finns flera utmaningar. Ökad kännedom om Järfälla i länet samt större förståelse bland kommuninvånarna för den expansion kommunen genomgår är prioriterade kommunikationsområden.

 

– Jag är jätteglad för den här rekryteringen. Hanna Brogren har lång och gedigen erfarenhet av strategiskt kommunikationsarbete och mixar det med nytänkande och hög ambitionsnivå. Järfällas expansion är en av landets kraftigaste och vi behöver de bästa krafterna på plats, säger kommundirektör Christina Rapp Lundahl.