Skriv ut denna sida
tisdag, 31 mars 2015 15:51

Corallen avtalar med WSP i Atollen

Skrivet av 
alt

Corallen hyr ut 1.300 kvm kontor i Atollen, Jönköping.


Fastighets AB Corallen hyr ut kontorslokaler till WSP Sverige AB, som etablerar verksamhet i kvarteret Algen som ingår i stadsutvecklingsprojektet Atollen i centrala Jönköping.

 

Det är WSP:s Jönköpingskontor som ska hyra 1.300 kvm av Corallen med inflyttning i slutet av 2015. Lokalerna på andra våningen med en takhöjd om fyra meter får en utsikt över Munksjön genom de stora glasade partierna och kommer att anpassas för företagets 80 medarbetare i Jönköping.

 

– Jönköping har idag en stark tillväxt och med de stadsutvecklings- och infrastrukturplaner som finns så tror vi att orten har en god framtid. WSP har en ambition att vara en aktiv del av samhällsbyggandet i Jönköping och det känns därför riktigt roligt att sätta oss i ett klimat- och arbetsmiljövänligt kontor med närhet till resecentrum, säger Mickey Johansson, vice vd, WSP Sverige.

 

– Vi är stolta att WSP valde vårt etableringsalternativ. Corallen har som övergripande målsättning att vara en aktiv part i stadsutvecklingen genom att erbjuda attraktiva lokaler för expanderande företag i östra Götaland, säger Claes Junefelt, vd för Fastighets AB Corallen.
    

Förutom WSP har en rad nationellt kända företag  t ex.  Amber, Tyréns, Skandia, Capio valt att etablera sin verksamhet i Atollen. Endast en liten del av projektet finns nu kvar att hyra ut. På butiks- och restaurangsidan har Corallen tidigare kontrakterat bland andra Coop, Telia, Burger King, Systembolaget, Coffehouse by George och Fabriken.

Senaste från Redaktionen