Skriv ut denna sida
söndag, 18 januari 2015 18:29

Klövern avtalar med Elite Hotel i Uppsala

Skrivet av 
alt

Uppsalas första Elite-hotell får ett centralt läge.

 

Klövern tecknar 20-årigt hyresavtal med Elite Hotels i Uppsala. Avtalet omfattar cirka 10.000 kvm och innebär nybyggnation av ett hotell i direkt anslutning till gamla Posthuset. Annordia har varit rådgivare till Klövern.

 

Fastigheten ligger mitt i Uppsala med absolut närhet till Stadshuset, centralstationen samt det nya Resecentrum. Hotellet kommer att ha cirka 200 rum och utföras i en arkitektoniskt spännande stil. Inflyttning planeras till den 1 september 2016 då även koncernens gastropubkedja The Bishops Arms etablerar sig i fastigheten.

 

– Det känns inspirerande att äntligen få etablera Elite i Uppsala. Våra kunder har länge efterfrågat ett Elite hotell i Sveriges fjärde största stad och jag är övertygad om att hotellet kommer att utgöra ett värdefullt tillskott till Uppsalas hotell- och restaurangmarknad, säger Elite Hotels vd och ägare Bicky Chakraborty.

 

– Nu tar vi nästa steg och uppför den andra etappen av vårt pågående projekt vid centralstationen i Uppsala. Det är väldigt glädjande att få välkomna Elite Hotels som hyresgäst och vi tror att detta kommer bidra positivt på flera sätt till stadens utveckling, säger Rutger Arnhult, vd Klövern.

Senaste från Redaktionen