18 april 2024
tisdag, 25 mars 2014 13:19

Charlotta Liljefors Rosell, ny fastighetschef på Fabege

Skrivet av 
alt

                                                                                           

Fabege satsar på att fördjupa relationerna med befintliga kunder och förstärker nu sin förvaltning med Charlotta Liljefors Rosell (bilden) i rollen som ny fastighetschef. Tack vare nyrekryteringen kommer Urban Sjölund att kunna fokusera offensivt på uthyrningsfrågorna och bearbetning av nya kunder, säger Fabege i ett pressmeddelande.

 

Charlotta Liljefors Rosell kommer närmast från egen verksamhet och var dessförinnan affärsområdeschef för Kontor på AMF Fastigheter. Hon har även haft ledande befattningar inom Vasakronan och AP Fastigheter.

 

– Vi är naturligtvis mycket glada över att knyta en person med en sådan gedigen bakgrund som Charlottas till oss. Hon kommer att komplettera den redan starka laguppställningen i koncernledningen på ett positivt sätt, säger Christian Hermelin, vd Fabege.

 

Charlotta Liljefors Rosell börjar sin anställning den 11 augusti 2014.

 

Charlotta Liljefors Rosell var chef på affärsområdet Kontor på AMF Fastigheter mellan åren 2009-2013, och mellan åren 1998 och 2008 var hon huvudsakligen verksam som marknadsområdeschef på Vasakronan.

 

Liljefors Rosell blev fastighetsekonom på KTH år 1988. Mellan åren 1988-90 var hon forskningsassistent på KTH för att mellan 1990 och 1997 verka som ansvarig för analys och förvaltning på AP Fastigheter.