20 april 2024
torsdag, 13 mars 2014 18:41

Henriksson, ny vd för BWG Homes AB

Skrivet av 
alt

                                                                            

BWG Homes AB med dotterbolagen Myresjöhus AB och SmålandsVillan AB har utsett Joakim Henriksson (bilden) till ny vd. Han har en lång och gedigen erfarenhet från branschen efter närmare 25 år på olika chefsbefattningar inom Skanskakoncernen, bland annat som regionchef med ansvar för Skanska Husverksamhet i sydöstra Sverige i sex år och senast som chef för den kommersiella projektutvecklingen i Skanska Sverige. Henriksson tillträder sin nya tjänst den 5 maj.

 

– Vi är mycket glada att vi har kunnat knyta till oss Joakim Henriksson och välkomnar honom till BWG-koncernen. Hans erfarenheter kommer att betyda mycket i arbetet med att vidareutveckla vår svenska verksamhet inom bostadsproduktion och projektutveckling säger Ole Feet, koncernchef BWG Homes ASA och styrelseordförande för BWG Homes AB.

 

– Min målsättning är att förstärka varumärket ännu mer i Sverige och samtidigt utveckla verksamheten genom att styra hela värdekedjan för våra produkter. Jag ser också fram emot att anta vd-rollen i ett företag på min geografiska hemmaplan, säger Joakim Henriksson.