25 april 2024
tisdag, 11 februari 2014 20:41

Fasticon rekryterar Interim-ledare

Skrivet av 
alt

                                                                                    

Suzanna Öckert (bilden) har rekryterats som ansvarig för Interim-teamet på Fasticon Kompetens i Stockholm. Suzanna Öckert har, som rekryteringsansvarig, varit med och byggt upp Kyrin Fastighetsrekrytering de senaste två åren. Hon är utbildad statsvetare vid Växjö universitet och har lång erfarenhet av kompetenstjänster, som konsultchef på Svensk Autorekrytering, rekryteringschef på Komet och konsultchef på Manpower.

 

– Jag har arbetat med bemanning, interim och rekrytering i 14 år, varav två år inom fastighetsbranschen, och är nu redo att ta nästa steg. Fasticon Kompetens är ett spännande tillväxtbolag inom fastighetsbranschen och jag ser fram emot att bli en del av bolagets utveckling, säger Suzanna Öckert.

 

Hon tillträder sin nya tjänst den 10 februari.

 

– Suzanna är en strategisk och viktig rekrytering för oss. Hon har stor erfarenhet av fastighetsrekrytering samtidigt som hon har ett stort nätverk i branschen. Förutom att leda Interim-teamet kan hon också gå in och stödja som uppdragsledare inom Rekrytering, säger Jonas Gustavsson, vd för Fasticon Kompetens.