19 april 2024
torsdag, 23 januari 2014 20:53

Besöksrekord i utbyggda Täby C

Skrivet av 
alt

Den södra nyligen färdigställda galleriagången i Täby Centrum.

 

I höstas invigde Unibail-Rodamco den södra utbyggnaden av Täby Centrum med 14 000 kvm butiksyta och under julhandeln slogs också nytt besöksrekord. Nu förstärks butiksutbudet ytterligare. Nylanseringarna är ett led i färdigställandet av nya Täby Centrum som väntas stå klart under 2015.

 

Under fjolåret öppnade 60 nya butiker i södra utbyggnaden och i år ska utbyggnaden av den norra delen färdigställas med flera intressanta öppningar. H&M storsatsar med en butik på 4 000 kvm, vilket gör den till den största H&M-butiken i ett nordiskt köpcentrum. Utöver mode ska butiken erbjuda inredningskoncept H&M Home. Vidare öppnar träningskedjan SATS öppnar Nordens mest moderna träningscenter i Täby Centrum och erbjuder nya klasser och generösa träningsytor.

 

– Vi ska öppna ett modernt träningscenter i Täby Centrum med en lokal på 2 330 kvm i två plan och med den allra senaste designen och träningsutrustningen. För barnfamiljerna erbjuder vi Minisats med barnpassning, säger Linda-Li Wallin, Country Manager SATS Sverige.

 

Under 2014-2015 är flera välkända internationella varumärken på väg in som Mango och Claires samt Esprit. Även Pandora och Picard är klara etableringar, medan den väletablerade mataffären ICA flyttar till större lokaler och byter dessutom koncept till ICA Kvantum.

 

– De senaste åren har vi visat att Täbys attraktionskraft lockar internationella varumärken och koncept som inte funnits i Sverige eller Skandinavien tidigare. Vi vill fortsätta bygga den attraktivitet som gör Täby Centrum till en upplevelse utöver det vanliga, säger Christoffer Lind, centrumchef i Täby Centrum.