Skriv ut denna sida
måndag, 11 februari 2013 14:23

Nya på Strategisk Arkitektur och Link

Skrivet av 
alt

 

 

 

 

Strategisk Arkitektur har rekryterat Maria Börtemark, till vänster på bilden, som ny vd. Hon ersätter John Lydholm, som slutar på Strategisk Arkitektur för att bli nordenchef för affärsutveckling inom Link arkitektur. Maria Börtemark kommer närmast från TAM Hood Consulting där hon var partner och en av grundarna.

 

I och med rekryteringen höjer Strategisk Arkitektur nu utvecklingstempot.

 

– Vi vill mycket de närmaste åren; växa mer, skapa ännu bättre arkitektur och fler kommersiella projekt. Marias djupa förståelse för fastighetsaffären och villkoren för att skapa framgångsrika platser är perfekta byggstenar i arbetet att förtydliga vår position som värdeskapare och fylla rollen som ”mer än arkitekter”, säger Göran Ekeroth, partner på Strategisk Arkitektur.

                     

Även Link har för avsikt att växa. John Lydholm får rollen att leda arbetet för att utveckla en koncernövergripande strategi som ska stärka dess profil och varumärke. Ambitionen är att företaget inom två, tre år ska ha tagit ytterligare marknadsandelar och stärkt sin position i toppen på den nordiska arkitektmarknaden

 

Senaste från Redaktionen